ZMAL

ZMAL

Van begin mei tot ver in september worden de zeer populaire ZMAL’s georganiseerd. ZMAL staat voor Zomerse MaandagAvondLoop en deze loopjes zijn ontstaan net nadat de vereniging opgericht is in 2010.

Hoe het begon
Destijds werd er nog maar op 2 momenten in de week training gegeven en de leden hadden zin om veel vaker met elkaar te lopen. Zo ontstond het idee om op maandagavond steeds bij een andere LOPER thuis af te spreken om daar een rondje door zijn of haar omgeving te rennen. Nicole Derksen beet het spits destijds af met een prachtige ronde over de Eltenberg. Dit is nog steeds elk jaar een zeer geliefde ZMAL!

Hoe het nu gaat
Inmiddels zijn de ZMAL’s een begrip binnen DE LOPER. De organisatie is al jaren in de zeer kundige handen van Monique Vos. Als de winter op zijn laatste benen loopt, start zij met een inventarisatie onder onze leden en ieder jaar weer stroomt de ZMAL-kalender weer moeiteloos vol. Even zo leuk als het samen lopen in een vaak verrassend mooie omgeving, is de nazit. Soms bij een van de leden thuis en anders ergens in het bos, een boomgaard, een weiland… noem het maar op, wij hebben er met z’n allen gezeten! Onder het genot van iets lekkers te drinken en steeds meer uit de hand lopende culinaire uitspattingen wordt zo’n maandagavond dan sfeervol afgesloten.

Interesse?
Wil je deelnemen aan de ZMAL? Houd dan de nieuwsbrief LOPENDE ZAKEN in de gaten, daar verschijnt zo tegen de lente de kalender van de ZMAL’s. Wil je er een organiseren? Stuur een mail naar ledenadministratie@ikbendeloper.nl. Wij brengen je dan in contact met Monique.

Ben je geen lid, maar wil je dit een keer meemaken? Wees welkom! De ZMAL’s zijn voor iedereen toegankelijk. Een mooie kans om de sfeer te proeven van onze gezellige vereniging.

ZMAL 2022
16 mei: Nicole Derksen en Elina van Manen – Elten
23 mei: Henk Bruggeman en Anita Stoorvogel – Westervoort (wegens slecht weer uitgesteld naar een latere datum)
30 mei: Hassan Lokradi en Michel Roes – Gaanderen
6 juni Jan en Maria Brussen – Zevenaar
13 juni Jelle Damstra en Miriam Kos – Rozendaal
20 juni Donny Talsma en Wim Scheerder – Arnhem
27 juni Theo en Dorien Peters, Esther Veenstra, Anette Helmink en Willy Stein – ’s-Heerenberg
4 juli  Gerard van Ballegoy & Esther de Wilde – Duiven
11 juli Rob Lamers – Meinerswijk
18 juli Monique Vos – Braamt
25 juli Donny & Olivia – Posbank
1 aug Henny & Michel – Westervoort
8 aug Anke & Nienke – Koningsheide-Delhuyzen
15 aug Susan & Marianne – Keppel
22 aug Joyce & Marco – Doetinchem Kruisbergse Bos
29 aug Igmar – Ulft, de Oude IJssel