ZMAL: ZomerseMaandagAvondLoop

ZMAL

Van begin mei tot eind augustus worden de zeer populaire ZMAL’s georganiseerd. ZMAL staat voor Zomerse MaandagAvondLoop en deze loopjes zijn ontstaan net nadat de vereniging opgericht is in 2010. De organisatie is in handen van enthousiaste leden die andere hardlopers hun favoriete rondjes in eigen buurt  willen laten ontdekken. Elke ZMAL zullen twee routes zijn, van ca. 7 en 10 km. Iedereen is welkom, ook niet-leden! ZMAL’s starten altijd om 19.30. Aanmelden kan via info@ikbendeloper.nl 

Hoe het begon
Destijds werd er nog maar op 2 momenten in de week training gegeven en de leden hadden zin om veel vaker met elkaar te lopen. Zo ontstond het idee om op maandagavond steeds bij een andere LOPER thuis af te spreken om daar een rondje door zijn of haar omgeving te rennen. Nicole Derksen beet het spits destijds af met een prachtige ronde over de Eltenberg. Dit is nog steeds elk jaar een zeer geliefde ZMAL!

Hoe het nu gaat
Inmiddels zijn de ZMAL’s een begrip binnen DE LOPER. De organisatie is al jaren in de zeer kundige handen van Monique Vos. Als de winter op zijn laatste benen loopt, start zij met een inventarisatie onder onze leden en ieder jaar weer stroomt de ZMAL-kalender weer moeiteloos vol. Even zo leuk als het samen lopen in een vaak verrassend mooie omgeving, is de nazit. Soms bij een van de leden thuis en anders ergens in het bos, een boomgaard, een weiland… noem het maar op, wij hebben er met z’n allen gezeten! Onder het genot van iets lekkers te drinken en steeds meer uit de hand lopende culinaire uitspattingen wordt zo’n maandagavond dan sfeervol afgesloten.

Ook voor niet-leden
Ken jij hardlopers in jouw omgeving die nog niet weten hoe gezellig DE LOPER is of ben je geen lid maar wil je dit een keer meemaken? Wees welkom! De ZMAL’s zijn voor iedereen toegankelijk. Een mooie kans om vrijblijvend de sfeer te proeven van onze gezellige vereniging.

ZMAL planning 2024
Maandag 24 juni: Arnhem-Zuid

Vanaf de Alkemenegaard 17 in Arnhem zal Donny jullie meenemen voor een mooie hardloopronde.

Maandag 1 juli: Posbank
Bart, Aafke en Erwin willen 1 juli een ZMAL organiseren op de Posbank. Meer info volgt.

Maandag 8 juli: Zevenaar
Rob en Carla verwelkomen je op de Zuiderlaan 35 in Zevenaar.

Maandag 15 juli: Groessen
Founding father van De Loper Henk neemt, samen met zijn Anita, de organisatie op zich van de ZMAL in Groessen. Meer info over startplek volgt.

Maandag 22 juli: De Steeg
Gonny zal 22 juli de ZMAL organiseren bij de Lappendeken. Parkeerplaats Lappendeken. Dieptesteeg in De Steeg. De route zijn bestaande zware routes van 7,5 en 15 km.

Maandag 29 juli: Arnhem
Rob laat je kennismaken met zijn omgeving. Meer info over startplek volgt.

Maandag 5 augustus: Zeddam
Richard neemt jullie mee voor een hardlooprondje in Zeddam e.o. Verzamelen aan de Kerkweg 24.

Maandag 12 augustus: Oosterbeek
Ga mee met Krista in de mooie omgeving van Oosterbeek. Startplek is de Hogeweg.

Maandag 19 augustus: Heteren
Drie heren van De LOPER, Fred, Gerhard en Roy, nemen je mee hardlopen in/rondom Heteren. Meer info over startplek volgt.

Maandag 26 augustus: Huissen
Rondom Huissen hardlopen? Sluit dan aan bij deze ZMAL van Belinda en Charlotte. Meer info over startplek volgt.