Beginnen met hardlopen

Let's Start To Excercise To Train To Grow To Run

Start to Run

Hardlopen hoef je niet te leren. Toch? Niets is minder waar en zeker voor diegenen die het hardlopen pas net gaan ontdekken. Met deze Start to Run cursus helpen wij beginnende hardlopers met hun eerste stappen.  

Voel jij je thuis in een groep met loopmaatjes en een trainer die op je let? Dan is onze 7-weekse cursus Start to Run écht iets voor jou. De trainer houdt het verantwoord, je loopmaatjes zijn de stok achter de deur.  

De cursus Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap. 

Start to Run
Zodra er een nieuwe Start to Run cursus gepland is, vind je hier meer informatie erover.

Run to the group
Het liefst zouden we op alle locaties doorlopend Start to Run aanbieden zodat we herintredende LOPERs weer een zetje kunnen geven om aan te sluiten bij de reguliere trainingen, maar dat is niet te doen echter hebben we daar nu iets op gevonden! We hebben een 10-weeks programma gemaakt, gebaseerd op het Start to Run schema. LOPERs die weer naar de groep willen trainen, kunnen met elkaar dit programma gaan volgen. Dit doen zij zelfstandig maar wel op momenten dat de reguliere groep ook traint. Op deze manier kunnen ze loopscholing en, niet onbelangrijk, de gezellige nazit met de groep meedoen! Ze worden uiteraard ondersteund met instructies en kunnen bij hun trainer terecht als ze vragen hebben. Wil jij op een van de locaties herintreden? Stuur een mail naar michel@ikbendeloper.nl