Agenda

Agenda

Naast de trainingen organiseren we voor leden en niet-leden verschillende evenementen. Bij verschillende loopjes (hardloopwedstrijden/trailruns) zijn we aanwezig. We verzamelen dan samen en regelen bijvoorbeeld een omkleedlocatie, warming-up of gezellig hapje/drankje na afloop.

Komende evenementen
Zaterdag 18 februari: samen lopen in Zevenaar
In het kader van ‘samen lopen is leuker’ gaan we op zaterdag 18 februari weer lekker samen trainen. Dit keer gaan we terug naar waar het allemaal begon voor DE LOPER: Zevenaar!

Er is deze ochtend voor ieder wat wils qua afstand. Er is een route van 5,3 km, van 8,5 km en van 15 km. Uiteraard allemaal onder begeleiding van onze trainers zodat niemand de weg kwijt raakt:-).

We verzamelen om 9.00 uur bij de Scouting Subanhara waar onze founding father Henk de training zal inleiden met zijn kenmerkende inspirerende speech! Daarna volgt een gezamelijke warming up en gaan we rond 9.30 uur op pad voor de 3 afstanden. Bij terugkomst is er koffie met lekkers van LOPERs die naast hardlopen ook bakken als hobby hebben:-).

Het doel van deze gezamenlijke trainingen is het in contact brengen van LOPERs van verschillende locaties. De trainingen op andere locaties gaan deze zaterdag dus niet door. We hopen op een mooie opkomst in Zevenaar! Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via deze link! Geef ook aan welke afstand je wil lopen. 

Datum: 18 februari 2023
Aanvang: 9.00 uur
Locatie: Subanhara Slenterweg 29 Zevenaar

Parkeren kan beperkt bij het scoutinggebouw. Parkeergelegenheid is er bij Breulylaan. Afstand is ongeveer 300m. Probeer vooral te carpoolen! Dat maakt de heen- en terugreis ook een stuk gezelliger:-)