Agenda

Agenda

Naast de trainingen organiseren we voor leden en niet-leden verschillende evenementen. Bij verschillende loopjes (hardloopwedstrijden/trailruns) zijn we aanwezig. We gaan er dan samen naartoe en regelen bijvoorbeeld een omkleedlocatie, warming-up of gezellig hapje/drankje na afloop.

Komende evenementen
Start to Run Zevenaar
Op zaterdag 17 februari starten we met een Start to Run cursus in Zevenaar onder de bezielende leiding van Karin. Met deze cursus hopen we natuurlijk een hoop nieuwe LOPERs aan onze vereniging te binden, maar hij staat ook open voor leden die weer opnieuw willen opstarten. Bijzonder aan deze Start to Run is dat je na de 7-weekse cursus nog een aantal weken door kan trainen met Karin om daarna bij de groep aan te sluiten. 

Met deze hardloopcursus leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt 6 weken en in de 7de week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. 

Voorzitter Ronald Eitens: “Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap en je hoeft het niet alleen te doen. Je maakt niet alleen gebruik van de professionaliteit van de trainer. Ook motiveren je hardloopmaatjes je om het beste uit jezelf te halen.”

Wil je graag meedoen aan deze Start to Run? Stuur een mail aan heidie@ikbendeloper.nl. Ken je aspirant LOPERs in je omgeving voor wie deze cursus interessant kan zijn? Stuur ze deze link door!

Overige loopjes en wedstrijden

Terugkerende evenementen
ZomerseMaandagAvondLoop
ZMAL is onze ZomerseMaandagAvondLoop. Tussen mei en september worden er regelmatig op maandagen door Lopers leuke routes uitgezet, verspreid over alle locaties waarvan de reguliere trainingen starten. Kom jij ook? Klik op de button hieronder voor meer informatie.

Donderse Donderdagen
Op donderdagen in augustus organiseren trainers heuveltrainingen. Echte kuitenbijters in mooie natuur. Lees meer bij de button Donderse Donderdagen.

Trailrunkalender
Onder ons Lopers zitten een aantal fanatieke trailrunners. Willem is er één van. Hij heeft de trailrun kalender opgesteld. Loop jij ook mee?

Facebook
Volg DE LOPER op Facebook voor de laatste nieuwtjes over o.a. alle evenementen op de agenda.

Tal van leuke loopjes, trainingen, ZMAL’s, Donderse Donderdagen, de LOPERSdag, LOPERSestafette en veel meer: wat een gezelligheid, samen met elkaar, buiten de reguliere trainingen om. Geniet mee met de foto’s hieronder.

Alternatieve Montferlandrun
In 2022 ging de Montferlandrun helaas niet door maar hebben we onze eigen Montferlandrun gelopen. Geen wedstrijd maar gewoon een lekkere duurloop van 15, 7.5 en 5 km.
Etentje vrijwilligers
Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, hoe groot hun bijdrage ook is. De Lief & Leed commissie, de kledingcommissie, PR: ze werden allemaal in het zonnetje gezet en genoten van een pannenkoek bij 't Pannekoekhuis Schaarsbergen.
Previous
Next