Agenda

Agenda

Naast de trainingen organiseren we voor leden en niet-leden verschillende evenementen. Bij verschillende loopjes (hardloopwedstrijden/trailruns) zijn we aanwezig. We gaan er dan samen naartoe en regelen bijvoorbeeld een omkleedlocatie, warming-up of gezellig hapje/drankje na afloop.

Terugkerende evenementen van De Loper
ZomerseMaandagAvondLoop
ZMAL is onze ZomerseMaandagAvondLoop. Tussen mei en september worden er nagenoeg elke maandag door Lopers leuke routes uitgezet, verspreid over alle locaties waarvan de reguliere trainingen starten. Gratis deelname voor leden én niet-leden. Kom jij ook? Klik op de button hieronder of op deze link voor meer informatie over hoe het begon, hoe het nu gaat en natuurlijk de planning voor 2024.

Donderse Donderdagen
Op donderdagen in augustus organiseren trainers heuveltrainingen. Echte kuitenbijters in mooie natuur. Lees meer bij de button Donderse Donderdagen.

Overige loopjes en wedstrijden

Facebook
Volg DE LOPER op Facebook voor de laatste nieuwtjes over o.a. alle evenementen op de agenda.

Terugblik: beeld zegt meer dan 1.000 woorden
Tal van leuke loopjes, trainingen, ZMAL’s, Donderse Donderdagen, de LOPERSdag, LOPERSestafette en veel meer: wat een gezelligheid, samen met elkaar, buiten de reguliere trainingen om. Geniet mee met de foto’s hieronder.

Alternatieve Montferlandrun
In 2022 ging de Montferlandrun helaas niet door maar hebben we onze eigen Montferlandrun gelopen. Geen wedstrijd maar gewoon een lekkere duurloop van 15, 7.5 en 5 km.
Etentje vrijwilligers
Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, hoe groot hun bijdrage ook is. De Lief & Leed commissie, de kledingcommissie, PR: ze werden allemaal in het zonnetje gezet en genoten van een pannenkoek bij 't Pannekoekhuis Schaarsbergen.
Vorige
Volgende