Donderse Donderdagen

Donderse Donderdagen

Inmiddels is het een traditie dat in augustus de Donderse Donderdagen in het trainingsschema staan. Dit jaar zetten we de traditie voort op 3, 10 en 17 augustus op 2 locaties: ‘s Heerenberg en Park Lingezegen.

In ‘s-Heerenberg en omgeving gaan we hoogtemeters scoren op de Hetteheuvel, ‘t Peeske en Eltenberg. Het zal zwaar genieten worden met als beloning prachtige vergezichten en een trots gevoel. Op 3 augustus starten we om 19.15 uur op de parkeerplaats van ‘t Peeske in Beek.

In Park Lingezegen zijn wat minder hoogtemeters te vinden, maar ook daar zullen er Donderse Donderdagen zijn op 3, 10 en 17 augustus. Hier uitdagende trainingen bij de Hoge Noot, Rondje van Langen en de Rijkerswoerdse Plassen. De trainers zullen het ook hier laten donderen. We starten alle trainingen om 20.00 uur in Park Lingezegen, De Park 12 in Elst.

Omcirkel 3, 10 en 17 augustus alvast in je agenda. Hier wil je bij zijn!

Ben je geen lid van DE LOPER maar wil je dit ook meemaken?  Dat kan, iedereen is welkom! Meld je even aan via onze contact gegevens, dan weten de trainers dat je er bij zult zijn.