Welkom

Samen lopen is leuker!

Wil je hard gaan lopen en wil je dit onder verantwoorde begeleiding doen bij een gezellige vereniging? Word lid van DE LOPER!  

Mensen worden om allerlei redenen lid van onze vereniging. Bijvoorbeeld om looptechniek te verfijnen, om prestaties te verbeteren, of gewoon om een stok achter de deur te hebben en gezellig met een groep op pad te gaan. DE LOPER is dan ook veel meer dan gewoon een hardloopvereniging. Het is een community waarin we met gelijkgestemden doen wat we het liefste doen: hardlopen, maar waarin we ook lief en leed met elkaar delen en het sociale aspect dus heel belangrijk is. 

De trainingen 
DE LOPER geeft hardlooptrainingen in Arnhem, Elst, Heteren, Zevenaar en ‘s-Heerenberg. De trainingen zijn zodanig opgezet dat iedereen mee kan doen. Binnen elke trainingsgroep kan iedereen op zijn of haar eigen niveau hardlopen. Puur recreatief of meer prestatiegericht. 
Ook trainen we (voor wie dat wil) specifiek voor leuke wedstrijden, zoals de Safari Run, Rondje Nederland, 7-Heuvelenloop, Ooyse Landloop, Bridge to Bridge en Montferland Run. 

Start to Run 
Voor beginnende hardlopers hebben we twee keer per jaar beginnerscursussen via Start to Run.
In deze cursus bouw je het lopen rustig op, onder begeleiding van professionele trainers die je de juiste hardlooptechniek leren en die je ook laten zien hoe je gedoseerd kan trainen.  

Trainen waar en wanneer je maar wil! 
Als lid van DE LOPER kun je bijna elke dag van de week trainen onder begeleiding van ervaren, gediplomeerde hardlooptrainers. Iedere training sluiten we af met een kop koffie of thee op een gezellige locatie. Je bent niet gebonden aan een van de locaties; je kan wisselen zodat het iedere week in je agenda is in te passen. 

Je kunt altijd vrijblijvend een keer meetrainen om de sfeer te proeven en te beoordelen of de manier van trainen je aanspreekt.