Samen door weer & wind in Zevenaar

Gezamenlijke training

Een lang lint vrolijk gekleurde shirtjes fleurde op een zeer grijze zaterdagochtend in februari de Zevenaarse uiterwaarden op. Jullie kwamen massaal naar de gezamenlijke training georganiseerd door de Zevenaarse LOPERs onder leiding van Jan Brussen!

De training begon met een inspirerende speech van onze founding father en trainer van het eerste uur in het Zevenaarse: Henk! Daarna volgde bij wijze van inlopen de ‘Ren je Rot’ quiz die glansrijk gewonnen werd door Carla. 

Op pad naar De Breuly voor de warming up kregen we alvast een voorproefje op wat later op de dijk in volle hevigheid zou losbarsten: wind & regen. De groepen gingen vol goede moed van start voor de 5, 8 of 15 km. Verwaaid en verregend stond het hele spul daarna aan de koffie met allerlei heerlijke baksels. Kortom een ouderwets gezellige DE LOPER ochtend! 

Na de gezamenlijke trainingen in ‘s-Heerenberg en Zevenaar geven we het stokje nu door aan de Arnhemse LOPERs! Wil jij zo’n training organiseren samen met je loopmaatjes en heb je een leuk idee voor een locatie? Mail naar igmar@ikbendeloper.nl