Alternatieve Montferlandrun

DE LOPER op z'n mooist

Samen lopen is leuker! Dat jullie dit ook vinden, bleek zaterdag 3 december. Terwijl de omwonenden van het marktplein in ‘s-Heerenberg de slaap nog uit de ogen wreven, stond Michel al op z’n Snollebollekes/Nederland in beweging het hele LOPERs-corps van naar links naar rechts te dirigeren. 

Na deze hilarische opwarming nog even snel op de foto en toen onderweg voor de 5, 7,5 of 15 km Montferlandrun. Wederom een ‘DE LOPER-editie’ omdat jammer genoeg de officiele loop al een aantal jaren niet doorgaat. 

Met een een enorme opkomst van meer dan 80 LOPERs vormden we weer een mooi lint van gekleurde shirtjes door de koude, maar prachtige Montferlandse heuvels. Na afloop gezellig bijkletsen met loopmaatjes van andere locaties onder het genot van koffie, thee en heerlijke baksels! 

Heel veel dank aan Michel voor de geweldige organisatie, de trainers voor het begeleiden van de groepen, de vrijwilligers voor het bemannen van de goed uitgeruste drankpost en alle thuisbakkers voor al het lekkers. 

En natuurlijk dank aan al onze geweldige leden die er weer een mooi DE LOPER-feest van hebben gemaakt. Het bleef nog lang onrustig in ‘s-Heerenberg….