Afscheidstraining Henk

Afscheidstraining Henk

Zaterdag 3 juni, de 70e verjaardag van Henk, neemt hij officieel afscheid als trainer van DE LOPER. En zoals jullie Henk vast ook kennen, houdt hij graag de zelf de regie. Dus hier geven we hem de ruimte om jullie uit te nodigen voor zijn afscheidstraining.

 
“Welkom bij m’n allerlaatste training voor DE LOPER

Ik hoop dat je wilt komen om mijn afscheid als trainer bij DE LOPER (en Running Elst) te vieren op een gedenkwaardige dag, zaterdag 3 juni, de dag van mijn 70e verjaardag. Geheel in stijl gaan we natuurlijk hardlopen over het parcours van de N70 (HENK70) met start en finish bij Pannekoekhuis De Duivelsberg (Duivelsberg 1 in Berg en Dal). We sluiten af (optioneel) met een ‘duivelse’ pannenkoek. 
Het is geen wedstrijd maar een leuke loop (wandelen mag ook) door een schitterende omgeving. Vanaf 09:00 uur verzamelen we. De start is om 09:30 uur; dan klinkt de bel voor de allerlaatste ronde. 

Om een beetje rekening te kunnen houden met het aantal lopers dat komt heb ik een inschrijfformulier gemaakt. Deelname, inclusief twee drankjes, kost € 5,-. Wil je na afloop nagenieten van een lekkere pannenkoek? Dat kan ook. Je kunt zelfs een blijvende herinnering overhouden aan deze dag als je ook kiest voor het (gele) Henk70-shirt.

Meer info en inschrijven via deze link.