Wees welkom bij DE LOPER, in Arnhem, ‘s-Heerenberg en Zevenaar. Als je lid bent, bepaal je zelf waar je traint. We geven trainingen op de openbare weg, op de baan en in het bos, dus op verschillende ondergronden. Meer informatie over de organisatie van een training en de verschillende locaties vind je elders op deze site.

Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 50,- per kwartaal, plus een eenmalige jaarlijkse bijdrage aan de Atletiekunie van € 16,45 (in 2015). DE LOPER is als officiële hardloopvereniging aangesloten bij de Atletiekunie. Alle leden worden daarom bij inschrijving automatisch lid van de Atletiekunie (dit is verplicht). Je mag altijd een keer gratis meetrainen om de sfeer te proeven.

Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt eenmalig € 25,-, waarbij de afdracht aan de Atletiekunie is inbegrepen. Als welkomstgeschenk ontvangen nieuwe leden een mooi functioneel hardloopshirt van DE LOPER. Als je bij DE LOPER instroomt nadat je hebt meegedaan aan het zesweekse ‘Start to Run’-programma of aan ‘Run to the Start’, betaal je geen inschrijfgeld bij DE LOPER en ontvang je geen gratis LOPER-shirt. Je kan dan eventueel zelf een LOPER-shirt aanschaffen bij Run2Day, Rijnstraat 70 in Arnhem.

Je kunt je hier aanmelden. Wij nemen snel contact met je op.
Via deze link kan je ook contact opnemen voor meer informatie.