WE BEGINNEN WEER IN JANUARI. Meld je aan voor Start to Run! (www.starttorun.nl)

StarttoRun januari

Begin het nieuwe jaar met de uitvoering van je goede voornemens. Meld je nu aan op www.starttorun.nl voor de beginnerscursus Start to Run in Arnhem-Zuid. In zeven weken leren we je hoe je drie kilometer aan één stuk kunt hardlopen. Waarschijnlijk smaakt het daarna naar meer.
In een kleine, gezellige groep met gelijkgestemden gaan we iedere woensdagmorgen om 09:00 uur aan de slag. Elke week leer je meer over verantwoord hardlopen en iedere training sluiten we af met een lekker kopje koffie of thee. De eerste les start op woensdag 6 januari 2016. Begin 2016 goed. Begin met hardlopen!

Ben je al meteen enthousiast of wil je eerst nog meer weten? Lees verder of geef je op! www.starttorun.nl of bekijk het filmpje: Start to Run 6 januari 2016.
Start to Run 2016